НАЧАЛОЗА ЕСБПРОДУКТИСЕРВИЗНОВИНИДОКУМЕНТИКАРТА НА САЙТАКОНТАКТИ
 
 
 
   
 
РЕМОНТИ
ПРЕДСТАВЯНЕ НА СЕРВИЗА
   
Доставка и монтаж на резервни части за булдозер DREESSTA TD- 25 H
17 Ноември 2016г.
 
Подмяна на възли и детайли и ремонт на булдозер DRESSTA TD 20 M Extra
15 Ноември 2016г.
 
Доставка и монтаж на резервни части за булдозер DRESSTA TD 25 M
20 Юли 2015г.
 
Ремонт на тежко пострадал в резултат на пожар булдозер DRESSTA TD-20H
30 Август 2013г.
 

През деветнадесет годишната си история ЕСБ София ЕООД  успя да се наложи на пазара в България както чрез предлагането на висококачествени машини за пътно строителство , сметища,  наземно обслужване на летища, селскостопанска и горска техника, така и с поддръжката на специализиран сервиз за ремонт на доставяната от фирмата техника. За всички свои услуги и изделия фирмата осигурява дълго гаранционно и след-гаранционно обслужване.

При спешни случаи фирмата е готова да реагира в рамките на по – малко от 24 /двадесет и четири/  часа с високо квалифицирани сервизни специалисти, преминали обучение в завода-производител и сертифицирани по ISO 9001:2008.

ЕСБ София ЕООД разполага и с мобилни групи, които покриват всички райони в България, готови да реагират и през почивните дни.

За последните десет години сервизът на фирмата е извършил пълно възстановяване (основен ремонт) в сервизната си база на над десет челни товарача, както на DRESSTA така и на други производители. Ремонти на отделни възли (предавателни кутии на товарачи и булдозери, крайни редуктори на булдозери и пр.) се извършват както в сервизната база, така и на място, при клиента.

При извършване на ремонтно-възстановителната дейност се влагат резервни части и възли,  доставени изключително от заводите производители на съответното оборудване.

Базирайки се на дългогодишния си опит в ремонтната дейност както и разчитайки на високия професионализъм на своите сервизни инженери и специалисти, ЕСБ София ЕООД без проблем дава дълги гаранционни срокове на всяка машина или отделен елемент ремонтиран в сервизната база на фирмата.

Разбира се за такава дейност сервизният екип на ЕСБ София винаги може и разчита на техническата помощ и оценки на техническите служби на фирма DRESSTA Co. Ltd. От своите дългогодишни партньори те срещат пълно разбиране, отзивчивост при разрешаване на проблеми както и сътрудничество, при споделяне на своя голям опит в производството и техническото осигуряване на намиращите се в експлоатация машини.

   
 
 
 

Продукти

Производители

Багери - верижни   Гребла за почистване на сняг
Багери - колесни   Грейдери
Булдозери   Двигатели
Вериги   Дискови брани
Горски трактори   Дробилни машини
BALDWIN   ESKA
CRYSTAL   FARMER
DAMMANN   FARMTRAC
DIECI   FRESIA
DRESSTA   GF GORDINI